Dit jaar nodigt André Rieu je uit om je dansschoenen aan te trekken voor zijn spectaculaire 2019 Maastricht concert - 'Shall we dance?'.
Dit jaar nodigt André Rieu je uit om je dansschoenen aan te trekken voor zijn spectaculaire 2019 Maastricht concert - 'Shall we dance?'. (Foto: )

André Rieu nodigt bioscoopbezoekers op 27 en 28 juli uit om te walsen

  Zakelijk

André Rieu nodigt bioscoopbezoekers op 27 en 28 juli uit om te walsen   Dit jaar nodigt André Rieu je uit om je dansschoenen aan te trekken voor zijn spectaculaire 2019 Maastricht concert - 'Shall we dance?'. Vanuit de heerlijke bioscoopstoelen van Kinepolis geniet je op 27 en 28 juli in het beste beeld en geluid van André Rieu en zijn Johann Strauss Orkest, wereldklasse sopranen, The Platin Tenors en vele speciale gasten. Tickets zijn nu te koop!

DEN BOSCH - André Rieu's concerten in zijn geboortestad Maastricht trekken jaarlijks tienduizenden fans vanuit alle delen van de wereld. Het eeuwenoude stadsplein is het spectaculaire decor voor zijn onvergetelijke concerten waarbij jong en oud verrast worden met humor, plezier, emotie en natuurlijk prachtige muziek.

De wals als inspiratie

Wals mee met André Rieu! De majestueuze wals is tijdens zijn carrière altijd een grote inspiratie voor André geweest, de driekwartsmaat van de wals is zelfs in veel opzichten het ritme van zijn leven geworden. Daarom brengt de maestro dit jaar de wals tot leven tijdens een onvergetelijke avond vol muziek en dans.

Magische bioscoopervaring

Dit is een feest dat u zeker niet wilt missen! Bereid u voor omver geblazen te worden door deze magische ervaring van muziek en dans. Beleef het op het witte doek bij u in de buurt. André Rieu zorgt samen met zijn Johann Strauss Orkest, wereldklasse sopranen, The Platin Tenors en vele speciale gasten voor een magische bioscoopervaring. Kijk mee achter de schermen en geniet van dit spectaculaire concert, een exclusief interview met André en vele speciale verrassingen.

Praktische informatie

Wat: André Rieu's 2019 Maastricht Concert Wanneer: 27 en 28 juli. Aanvangstijd(en): 27 juli om 18:30 uur | 28 juli om 14:30 uur Start Film: 27 juli om 19:00 uur | 28 juli om 15:00 uur Speelduur: 145 minuten Ticketprijs: € 15,50 (excl. toeslagen) Te beleven in: Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Emmen, Enschede (Cineast en centrum), Oss, Schagen, Jaarbeurs Utrecht, Hoofddorp, Zoetermeer.

Meer berichten