Van links naar rechts Luen Ho (Rabobank), Ayhan Karademirli (Rabobank), Jack Neve van Jack's Delicatessenhuis en Edwin Nabbe (Persgroep).
Van links naar rechts Luen Ho (Rabobank), Ayhan Karademirli (Rabobank), Jack Neve van Jack's Delicatessenhuis en Edwin Nabbe (Persgroep). (Foto: )
Starter van het Kwartaal

Jack Neve is 'Starter van het Kwartaal'

  Zakelijk

DEN BOSCH - Jack's Delicatessenhuis aan de Rompertpassage 43B is door de Rabobank uitgeroepen tot 'Starter van het Kwartaal'. En wel om diverse redenen. Jack Neve leverde een zeer goed onderbouwd bedrijfsplan in en heeft daarnaast een prachtwinkel neergezet vol heerlijke, verse en kwalitatief hoogstaande producten.

Na zelf jarenlange ervaring te hebben opgedaan in verschillende horecafuncties en als leidinggevende in de detailhandel, besloot Jack vorig jaar april dat het tijd was om zelf een zaak te openen. Maar wel eentje waar zijn twee geliefde vakgebieden zo goed mogelijk samen zouden komen. En voilà, Jack's Delicatessenhuis was geboren. De ondernemer 'pur sang' schreef een gedetailleerd plan en diende dat in bij de Rabobank.

Sterk plan
MKB Accountmanager van de Rabobank Ayhan Karademirli was direct onder de indruk van het sterke en gedegen ondernemersplan en de financiering was dan ook heel snel rond. "Met name omdat Jack zo goed weet wat hij wil en ook echt verstand van zaken heeft als het over zijn producten of bijvoorbeeld de inrichting van zijn winkel gaat. Het is echt een ondernemer met een visie en dat zien we natuurlijk graag. Mede om die reden is Jack ook verkozen tot 'Starter van het Kwartaal'. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij het heel goed gaat doen hier in de Rompertpassage. Bij de Rabobank kijken we ook naar de mens en het verhaal achter de ondernemer. Het persoonlijke contact staat voorop."

Smaak en advies
Jack's Delicatessenhuis is een zaak zoals die er in 2019 uit hoort te zien. Strak, modern, met trendy zwarte stellingen en een mooie ruime opstelling waarin het assortiment uitgestald staat. Jack verkoopt daarnaast alleen maar kwaliteit. Geen bulkproducten die bij een supermarkt te krijgen zijn, maar voedingsmiddelen die je enkel in de betere horecaetablissementen voorgeschoteld zou krijgen. "Ik werk alleen met de beste leveranciers, om zodoende de allerbeste producten in te kopen. Daar ligt ook echt de kracht van de onderneming", vertelt Jack. "Ik proef alles zelf en door de ervaring die ik heb in de horeca, weet ik ook wat goed smaakt. Daarnaast kan ik de klanten ook echt adviseren. Die vinden dat ook zeer prettig, merk ik."

Hoewel de kazen, stuk voor stuk van topkwaliteit, prominent staan uitgestald, verkoopt Jack nog veel en veel meer. Natuurlijke oliën en azijnen, heerlijke verse pasta, de beste salades, trendy bieren en frisdrankjes en nootjes. En de chocolade die Jack verkoopt, is van Arthur Tuytel. Niet de minste chocolatier, maar één van de beste van Nederland. Eigenlijk heeft Jack's Delicatessenhuis alles in huis om een heerlijke culinaire avond te houden. En daar hoef je met deze producten de deur niet voor uit! Meer informatie en aanbiedingen: www.jacks-delicatessen-huis.nl of de Facebookpagina.

Starter van het Kwartaal
De Rabobank en De Persgroep kiezen iedere drie maanden een 'Starter van het Kwartaal'. Deze krijgt van de Rabobank een lekkere taart en van de Persgroep een advertentiecheque van vijfhonderd euro.

Meer berichten