De nieuwe winkel Shoeby Women opent op de Bossche Markt een winkel met mode voor vrouwen. Als het aanslaat, volgen er meer.
De nieuwe winkel Shoeby Women opent op de Bossche Markt een winkel met mode voor vrouwen. Als het aanslaat, volgen er meer. (Foto: )

Terug waar het ooit begon: Shoeby Women opent winkel in Den Bosch

  Zakelijk

DEN BOSCH - Modezaak Shoeby opent woensdag 20 maart een winkel met dameskleding in een nieuw interieurconcept, Shoeby Women, midden op de markt. Met deze winkel opent Shoeby de 225e winkel in de stad waar het in 1981 ooit begon: Den Bosch

Volgens oprichter en eigenaar Mieke van Deursen doet Shoeby dit op verzoek van klanten. "Ook het succes en de positieve reacties van onze pop-up store in het centrum van Den Bosch zijn belangrijke redenen geweest voor deze keuze", zegt ze. Deze winkel richt zich – in tegenstelling tot de meeste andere Shoeby-stores - alleen op dames en heeft een nieuw store design. Bijzonder is dat deze winkel op een A-locatie zit, waar Shoeby over het algemeen in dorpen en subcentra is gevestigd. Van Deursen: "Als dit een succes wordt, gaan we meer van deze type winkels openen".

Shoeby timmert aan de weg
De ondernemersmentaliteit leidt tot succes, zo opent het Nederlandse modebedrijf in 2019 nog vijftien nieuwe winkels in het vertrouwde format. Vertrouwde personal shoppers staan er klaar om de klant te voorzien van persoonlijk stijladvies. Klanten kunnen hun winkeltassen altijd tot het eind van de dag bij de winkel stallen. Om iedereen welkom te heten houdt de nieuwe Shoeby Women van woensdag 20 tot en met zondag 24 maart een openingsweek.

Over Shoeby Shoeby is één van de snelst groeiende modebedrijven in Nederland. Wat in 1981 op 70 vierkante meter begon in Den Bosch, groeide in achtendertig jaar uit tot 225 winkels en een webshop. Daar is het bedrijf trots op. En Shoeby blijft groeien. Volgens de winkel draait bij Shoeby alles om de klant; in elke winkel is een personal shopper aanwezig voor persoonlijk stijladvies. Uitsluitend bij Shoeby zijn verkrijgbaar: dameslabel Eksept, herenlabel Refill en voor kids de eigen labels Jill en Mitch.

Meer informatie en de webshop van Shoeby staat op de website www.shoeby.nl.

Meer berichten