Spaanse sportiviteit in de Bossche Cupra-showroom

  Zakelijk

DEN BOSCH - Na een verbouwing in de Seat-showroom van Van den Udenhout aan de Balkweg 6 in Den Bosch is vrijdagavond 25 januari het moment daar. Dan wordt de nieuwe Cupra-showroom officieel geopend.

Autobedrijf Van den Udenhout is de Cupra-dealer van Zuid-Nederland. In de Bossche showroom kunnen liefhebbers van Spaanse sportiviteit hun hart ophalen en het nieuwe merk Cupra optimaal beleven. De verkoopadviseurs van het autobedrijf hebben een speciale training gevolgd in Barcelona waar ze zijn opgeleid tot gecertificeerde Cupra-experts. Zij kunnen de klant alle ins en outs vertellen over de Cupra Ateca, het eerste model van het nieuwe merk dat hier exclusief in de winkel staat. Evenals de Leon Cupra, nog gebouwd onder het merk Seat.

De nieuwe showroom wordt tijdens een exclusief VIP-event op vrijdagavond 25 januari vanaf 19.00 uur geopend. Als kers op de taart wordt gelijktijdig de nieuwste SUV van Seat – de Tarraco – onthuld. De Tarraco is de grootste SUV en het nieuwe vlaggenschip van Seat. Na de Ateca en Arona is de Tarraco de derde SUV van Seat. Ervaar de Tarraco als één van de eersten en kom vrijdagavond naar Balkweg 6.

Aanmelden voor het evenement kan via de website van Van den Udenhout.

Meer berichten