Op de nieuwe locatie van Autobedrijf Van den Udenhout in Den Bosch komen meerdere showrooms, het schadeherstelbedrijf, het bedrijfswagen inbouwcentrum en de werkplaats van de toekomst.
Op de nieuwe locatie van Autobedrijf Van den Udenhout in Den Bosch komen meerdere showrooms, het schadeherstelbedrijf, het bedrijfswagen inbouwcentrum en de werkplaats van de toekomst. (Foto: )

Van den Udenhout hard op weg naar nummer 1

  Zakelijk

Er wordt flink gebouwd aan de Balkweg 1 in 's-Hertogenbosch: indrukwekkend om te zien in wat voor rap tempo het nieuwe pand van Van den Udenhout hier de grond uitschiet! Vandaag over 100 dagen doet het Brabantse autobedrijf er zijn intrede. De oude showroom is niet helemaal 'weg': duurzaam afgebroken en opnieuw opgetogen in het buitenland.

DEN BOSCH - Op de nieuwe locatie komen meerdere showrooms, het schadeherstelbedrijf, het bedrijfswagen inbouwcentrum en de werkplaats van de toekomst. Behalve dat die met 40 bruggen gi-gan-tisch is, en er gewerkt wordt met supermoderne apparatuur, wordt een speciaal gedeelte ingericht voor het reviseren van accu's van elektrische auto's - zoals de Audi e-tron.

Van den Udenhout is 'Op weg naar nummer 1' en laat dat graag zien. De Balkweg 1 wordt meer dan een winkel waar u uw auto koopt en is ook niet voor niets 'De Nieuwe Dealer'. Iedereen kan er zijn of haar droomauto komen bekijken: die wordt naar eigen wens en smaak samengesteld en kan direct 'Virtual Reality' worden bekeken. Een raar rammeltje of vreemde tik? Rijd de auto door de drive-through service - een soort MacDrive - en laat het aan de specialist zien en horen. Van den Udenhout ontzorgt!

Meer berichten