Een groot inspiratie-event op donderdag 11 oktober in de Verkadefabriek vormde de officiële start van SUB40DB. Foto: Henk van Esch
Een groot inspiratie-event op donderdag 11 oktober in de Verkadefabriek vormde de officiële start van SUB40DB. Foto: Henk van Esch (Foto: Henk van Esch)

Nieuwe netwerkclub voor jonge Bossche ondernemers

  Zakelijk

SUB40DB is een nieuwe netwerkorganisatie voor de ondernemer of leidinggevende onder de veertig jaar die werkt in de regio 's-Hertogenbosch. Donderdag 11 oktober vond de kickoff plaats tijdens een groot inspiratie-event in de Verkadefabriek.

DEN BOSCH - SUB40DB is opgericht door zes jonge ondernemers en leidinggevenden. "De gemeente 'sHertogenbosch kent veel netwerk- en businessclubs", vertelt Harald Dols, bestuurslid van SUB40DB. "Toch merkten we dat vooral de jonge ondernemer of leidinggevende zich niet altijd thuis voelt bij deze bestaande organisaties. De jonge professionals van nu werken op een andere manier, hebben andere vragen en willen op een verfrissende manier geïnspireerd worden. En dat gaan wij dus doen." De gemeente onderstreept dit gevoel en juicht de komst van SUB40DB dan ook van harte toe. "Als stadsbestuur willen we jonge ondernemers graag betrekken bij de economische en sociaal maatschappelijke ontwikkelingen van de stad. Wij hebben hen veel te bieden. De bestaande netwerken blijken nog niet in de behoeften van deze doelgroep te voorzien", aldus burgemeester Jack Mikkers. Info: sub40db.nl.

Meer berichten