Het team van Opel-dealer Van Mossel OPC in Den Bosch kan u alles vertellen over de grootse Private Lease-actie in de maand oktober. Het voordeel was nog nooit zo groot!
Het team van Opel-dealer Van Mossel OPC in Den Bosch kan u alles vertellen over de grootse Private Lease-actie in de maand oktober. Het voordeel was nog nooit zo groot! (Foto: )

Grootse Private Lease-actie bij Opel-dealer Van Mossel OPC

  Zakelijk

Bij Van Mossel OPC aan de Afrikalaan in Den Bosch staat de maand oktober in het teken van een grootse Private Lease-actie. "Prijsverlaging staat daarbij centraal", zegt vestigingsdirecteur Robbert-Jan Thepass.

DEN BOSCH - Volgens hem is het 'een unieke Private Lease-actie van Opel en Van Mossel OPC'. "Het voordeel is nog nooit zo groot geweest, ieder maandbedrag is 20 euro in prijs verlaagd. Dat voordeel kan bij bepaalde modellen oplopen tot 1.200 euro." Hij onderstreept dat de actie alleen in de maand oktober van kracht is. De voorraad is ruim en omvat onder meer de Opel-modellen Karl, Corsa en Astra. Thepass.
Steeds meer particuliere klanten maken gebruik van Private Lease. Niet vreemd gezien de vele voordelen: een vast bedrag per maand voor alle zaken zoals wegenbelasting en onderhoud maar exclusief brandstof. Onbekommerd rijden dus!
Opel-dealer Van Mossel OPC heeft nog enkele auto's staan van voor de WLTP-aanpassing. Die regeling zorgt voor een aanscherping van de milieuregels. Een aanpak, die zich vertaalt in een hogere belasting. Doordat het gros van het modelaanbod van de Private Lease-actie van voor de WLTP-regeling is, zijn de auto's extra voordelig geprijsd.

Meer berichten