De Powervrouwen storten op woensdag 24 oktober in Theater aan de Parade hilarische Guilty Pleasures over het publiek uit. Foto: Oof Verschuren
De Powervrouwen storten op woensdag 24 oktober in Theater aan de Parade hilarische Guilty Pleasures over het publiek uit. Foto: Oof Verschuren (Foto: Oof Verschuren)

Guilty Pleasures met Ladies Night in Theater aan de Parade

  Zakelijk

De rode loper ligt uit, een drankje en een hapje staan klaar. Het is weer tijd voor een Ladies Night in Theater aan de Parade in Den Bosch. Op woensdag 24 oktober wordt het een doldwaze avond met een spetterende Ladies Night rondom de voorstelling 'Guilty Pleasures' van Powervrouwen. Een compleet avondje uit samen met je vriendinnen, zussen of moeder in het thema van Guilty Pleasures.

DEN BOSCH - Guilty Pleasures. Een fout liedje, een zoet gerecht of een stiekeme crush. Iedereen heeft ze en ze maken het leven een stuk leuker. En wat is er leuker dan een avond vol 'Guilty Pleasures' in het theater? De Powervrouwen (Peggy Vrijens, Kim Pieters, Aylin Sezer en Milena Haverkamp) zorgen voor een sprankelende avond met doldwaze acts. Ze sluiten af met een 'Groot Fout Feest', dat hopelijk nog lang doorgaat tijdens de Ladies Night.


Ladies Night
Deze avond worden bezoekers om 19.15 uur over de rode loper welkom geheten. In de Pleinzaal worden ze ontvangen met een hapje en een drankje. Hier zullen verschillende stands, die aansluiten op het thema Guilty Pleasures, te bezoeken zijn. Om 20.00 uur storten de Powervrouwen in de Grote Zaal hilarische Guilty Pleasures over het publiek uit.

Schaamte voorbij
Nadat de voorstelling is afgelopen zijn de gasten weer welkom in de Pleinzaal om nog even na te praten en zal het 'Grote Foute Feest' zich voortzetten met twee fantastische deejays. De schaamte voorbij met karaoke, een wand waar ieder zijn of haar Guilty Pleasures op kwijt kan, en misschien toch nog wel even langs dat erotische kraampje…

Partners
De samenwerkingspartners voor deze Ladies Night in Theater aan de Parade zijn in willekeurige volgorde: Schoonheidssalon Duimelotte, P.S. Ik ook van jou, TD Coaching, Loud to wear, Homeparties Ladies Night, Bargello en niet te vergeten Duvel Moortgat Nederland.

Kaartverkoop
De Powervrouwen - Peggy Vrijens, Kim Pieters, Aylin Sezer en Milena Haverkamp - brengen op woensdagavond 24 oktober een bezoekje aan Theater aan de Parade in Den Bosch met de voorstelling 'Guilty Pleasures'. Dit ultieme meidenuitje, compleet met gezellige Ladies Night, mag je natuurlijk niet missen! Kijk voor aanvullende informatie en kaartverkoop op de website van Theater aan de Parade: theateraandeparade.nl.

Meer berichten