Het is verrassend vernieuwd bij Coppens Warenhuis aan de Lagenheuvelstraat 11 in Volkel.
Het is verrassend vernieuwd bij Coppens Warenhuis aan de Lagenheuvelstraat 11 in Volkel.

Tiendaagse bij Warenhuis Coppens in Volkel

  Zakelijk

Als je bij Coppens Warenhuis de eerste deur doorloopt, zie je meteen. Hé, het is hier veranderd!

VOLKEL - Warenhuis Coppens heeft de entree totaal vernieuwd! Nu kom je binnen in een ruime hal met onder andere een pvc-vloer uit eigen collectie. En niet alleen de entree is vernieuwd. Rechts in het warenhuis vind je de totaal vernieuwde woonafdeling. De collectie tapijt, pvc-, novilon- en laminaatvloeren is uitgebreid met gordijnen en raamdecoratie. Je kunt er nu terecht voor het complete woonbeleven met de nieuwste trends voor jong en oud.
Wat ook mooi is, zijn al die aanbiedingen voor de feestdagen. Woonaccessoires voor elk interieur. De nieuwste trend voor deze winter zijn cactussen. Maar je vindt er ook een enorm aanbod speelgoed. Van een grote collectie Bruder boerderijspeelgoed, de complete collectie Lego, Playmobil, V-tech en 999 games, tot een meterslange stelling met puzzels aan toe. Ook op huishoudelijk gebied zijn leuke en praktische cadeaus te vinden.
Coppens Warenhuis speelt in op alle seizoenen. Het is nu najaar, maar we zijn alweer op weg naar december. In de twee showhallen vind je op dit moment een groots opgezette kerstshow, een uitgebreide collectie oktoberfest-kleding en halloween. Dit wil niet zeggen dat er geen tuinmeubelen en barbecues meer te vinden zijn. Integendeel, er wordt immers steeds vaker gebarbecued in de winter. Voor de jaarwisseling heeft Coppens Warenhuis ook alweer de mooiste vuurwerkcollectie samengesteld. Kom gewoon eens kijken tijdens de 10 daagse. Zondag 21 en 28 oktober is Coppens Warenhuis extra open van 12.00 tot 17.00 uur. De koffie staat klaar!

Meer berichten