Foto:

Dierendag, win een trimbeurt bij Animal Center in Vught

  Zakelijk

VUGHT - Dierendag staat weer voor de deur en dat betekent feest bij Animal Center in Vught. Op zondag 30 september ben je in deze grootschalige dierenwinkel van 12.00 tot 17.00 uur aan het juiste adres voor de leukste activiteiten en acties. Het Stadsblad haakt bij deze acties aan en schrijft een fotoprijsvraag uit, waarbij deelnemers kans maken op een hondentrimbeurt bij Animal Center in Vught. Stuur een goede digitale foto van je viervoeter (en jezelf) naar redactie.stadsblad@persgroep.nl om kans te maken op die gratis trimbeurt.

Tijdens het dierendagfeest zijn er veel leuke activiteiten te beleven in en om de winkel. De kinderen zijn van harte uitgenodigd om een ritje te maken op een kameel. Ook mogen ze komen knuffelen met de liefste boerderijdieren en zich lekker uitleven op het springkussen. Verder is een leuke speurtocht in de winkel uitgezet en kan je overheerlijke popcorn proeven. Bij de Pets Health dierenkliniek kan je de urine of ontlasting van je huisdier gratis onderzoeken door de paraveterinair.

Kijk zelf mee door de microscoop en ontdek of jouw huisdier op en top gezond is. Kortom, het dierendagfeest bij Animal Center wordt beestachtig gezellig. Een leuk uitje voor het hele gezin! En naast al deze activiteiten profiteer je ook nog van de beste dierendagaanbiedingen! Download de kortingsbonnen op de website van Animal Center en profiteer van 10% én 20% korting op een artikel naar keuze. De bonnen zijn geldig van zondag 30 september tot en met donderdag 4 oktober.

Meer berichten