Het team van Opel-dealer Van Mossel OPC aan de Afrikalaan 2 in Den Bosch.
Het team van Opel-dealer Van Mossel OPC aan de Afrikalaan 2 in Den Bosch. (Foto: )

Big Event bij Van Mossel OPC

  Zakelijk

DEN BOSCH - Opel-dealer Van Mossel OPC in Den Bosch maakt het kopen van een nieuwe auto wel heel aantrekkelijk. Tijdens de spectaculaire show The Big Event tot en met 15 september, krijgt de koper 2.000 euro extra inruilwaarde bovenop de Autotelex-inruilwaarde van de huidige auto.

"Behalve de extra inruilwaarde krijgt iedereen die een nieuwe Opel koopt voor 500 euro gratis brandstof en mag voor 250 euro aan Opel-accessoires uitkiezen", zegt vestigingsdirecteur Robbert-Jan Thepass.

Thepass licht toe: "Ook wij doen mee aan deze grootscheepse voordeelshow. Onze klanten weten dat er extra veel voordeel is te halen. Via opel.nl is een inruil-waardecheque aan te vragen. Die kunnen kopers van een nieuwe Opel tijdens de actieperiode van 10 tot en met 15 september verzilveren als ze hun eigen auto bij ons inruilen. Alle modellen van Opel doen mee, ook de bedrijfswagens. Opel bedrijfswagens genieten als extra ook nog van 5 jaar financiering tegen 0 procent rente."

Verdubbelaar
Robbert-Jan Thepass geeft aan dat er ook dit jaar weer de verdubbelaar is. "Elke dag zal er één taxatie worden uitgeloot, die geen 2.000 maar zelfs 4.000 euro extra inruilwaarde ontvangt. Om hier voor in aanmerking te komen dient men een e-mailadres en NAW-gegevens achter te laten op www.opel.nl."

Meer berichten