Ongeveer 600 mensen bezochten de BOB Zomerborrel in de schitterende kasteeltuin van Kasteel Marick in Vught.
Ongeveer 600 mensen bezochten de BOB Zomerborrel in de schitterende kasteeltuin van Kasteel Marick in Vught. (Foto: )

Jan Timmer gast in BOB Talkshow bij Kasteel Maurick in Vught

  Zakelijk

Jan Timmer, oud-topman van Philips was gisteren te gast in de BOB Talkshow in de Orangerie van Kasteel Maurick in Vught. De BOB Talkshow was onderdeel van de door 600 mensen bezochte BOB Zomerborrel, georganiseerd door Regio Business.

VUGHT - Tijdens de BOB Talkshow vertelde Jan Timmer over zijn markante loopbaan bij Philips. 'Ik was 19 jaar en had een eenvoudige administratieve baan. Vanaf mijn eerste werkdag nam mijn baas alle tijd voor me en gaf hij antwoord op al mijn vragen. Die weetgierigheid, hoe het in elkaar zit, hoe het bedrijf werkt, dat heeft me gebracht waar ik ben gekomen.' Jan Timmer bracht zijn verhaal op humoristische wijze en gaf de aanwezige ondernemers een kijkje in zijn carrière en de bijzondere momenten die hij meegemaakt heeft in Afrika, tijdens de lancering van de eerste cd en de roerige Centurion periode. Als kers op de taart signeerde hij ook nog het boek dat hij heeft geschreven.

BOB Zomerborrel
Ongeveer 600 mensen bezochten de BOB Zomerborrel in de schitterende kasteeltuin en op de binnenplaats van het in 2015 gerenoveerde kasteel. Bezoekers konden genieten van culinaire verrassingen in een feestelijke sfeervolle ambiance met dito entertainment.

BOB Talkshow
De BOB Talkshow is onderdeel van de BOB Borrel die wordt georganiseerd door Regio Business. Tijdens de talkshow voelt host Henrike Brouwer een ondernemer uit de regio aan de tand. Ze sluit de talkshow af met een persoonlijk lied.

Over Regio Business
Regio Business brengt al meer dan 30 jaar ondernemende mensen (1800 bedrijven zijn aangesloten) in Brabant met elkaar in contact. Offline met zakenmagazines, face-2-face via BOB Events en online via social mediakanalen, business platform en nieuwsbrieven. Kijk voor meer informatie op: www.regio-business.nl. Bekijk hier een sfeerimpressie van de dag: https://youtu.be/4cnhdS-5Xh4

Meer berichten