Raymond Zonneveld in de compleet vernieuwde Mitra-winkel in winkelcentrum Maaspoort.
Raymond Zonneveld in de compleet vernieuwde Mitra-winkel in winkelcentrum Maaspoort. (Foto: )

Mitra Maaspoort heropent na complete vernieuwing

  Zakelijk

DEN BOSCH - Mitra drankenspeciaalzaak Zonneveld in winkelcentrum Maaspoort in Den Bosch is compleet vernieuwd. Franchisenemer Raymond Zonneveld: "Onze winkel is als één van de eerste Mitra-winkels in Nederland ingericht volgens de nieuwe formule."

Zonneveld vervolgt: "De winkel heeft met een nieuwe antracieten pvc-vloer, witte stellingen en wanden een moderne 'look' gekregen. In de winkel is meer ruimte gemaakt voor whisky, port, cadeaus en speciaalbier. Onder de noemer 'Brabants Trots' hebben wij verschillende ambachtelijke dranken, zoals speciaalbier uit Den Bosch, Vught en Rosmalen en van diverse andere brouwerijen uit Brabant. Van Zuidam uit Baarle-Nassau hebben wij likeuren, jenevers, rum, whisky en gin. En natuurlijk ontbreekt de Bossche-Bollenlikeur niet!"

Lekkere fles open
In de nieuwe winkel staat beleving centraal. Klanten voelen en ruiken de verschillende ingrediënten die nodig zijn om drank te maken. "Maar proeven is natuurlijk het leukste en lekker", aldus de franchisenemer. "Elke dag kan men bij ons iets proeven, of het nu whisky, rum of port is. Op onze wijnafdeling hebben wij op vrijdag en zaterdag een lekkere fles open staan." Tijdens de openingsweek heeft Mitra drankenspeciaalzaak Zonneveld aan de Lokerenpassage 21 in Winkelcentrum Maasport mooie aanbiedingen. 

Meer berichten