Animal Center in Vught houdt een speciale verwendag voor de trouwe viervoeters.
Animal Center in Vught houdt een speciale verwendag voor de trouwe viervoeters.

Feestelijke hondendag bij Animal Center Vught

  Zakelijk

VUGHT - Animal Center in Vught houdt zaterdag 12 mei een hondenfeest, een inspirerend dagje uit voor baas en trouwe viervoeter. Tijdens de hondendag zijn er allerlei activiteiten in en om de winkel.

Baasjes kunnen bij een professionele fotograaf een foto laten maken van hun hond. Die krijgen gratis een zwart-witfoto van 9 bij 15 centimeter. Ook kunnen ze gratis meespelen met het Rad van Fortuin en met een leuke prijs naar huis gaan. Altijd prijs. Wie samen met de hond langsgaat bij de Pets Health dierenarts krijgt een gratis gezondheidscheck. Bij Animal Center in Vught genieten honden van hapjes en laten ze de nagels gratis knippen in de trimsalon.

Volgens Animal Center is het zeker in de zomermaanden belangrijk honden goed te beschermen tegen vlooien en teken. Daarom biedt de dierenwinkel tijdens de hondendag een gratis behandeling met Frontline aan tussen 11.00 en 16.00 uur.

Megastore voor dieren
Animal Center is een grootschalige dierenwinkel, met een uitgebreid assortiment diervoeding en dierbenodigdheden en compleet met Pets Health dierenkliniek, hondentrimsalon en een Dogwash die gemakkelijk honden wast en droogt. Animal Center is 7 dagen per week geopend aan De Schakel 12 in Vught en de Verzetstraat 11 in Kaatsheuvel. Meer informatie staat op de website van Animal Center Vught.

Meer berichten