Het team van Van Mossel OPC Den Bosch aan de Afrikalaan 2 met vooraan vestigingsdirecteur Robbert-Jan Thepass.
Het team van Van Mossel OPC Den Bosch aan de Afrikalaan 2 met vooraan vestigingsdirecteur Robbert-Jan Thepass.

The Big Event bij Opel- dealer Van Mossel OPC

  Zakelijk

DEN BOSCH - Wie tot en met 3 februari een nieuwe Opel koopt, maakt tijdens The Big Event bij Opel-dealer Van Mossel OPC kans op de 'verdubbelaar'. Dat betekent 4.000 euro extra inruilwaarde bovenop de Autotelex-waarde in plaats van de vaststaande 2.000 euro. Tevens krijgt men voor 500 euro gratis brandstof en mag voor 250 euro aan Opel-accessoires uitkiezen.

Vestigingsdirecteur Robbert-Jan Thepass van Van Mossel OPC Den Bosch benadrukt dat The Big Event een prima gelegenheid om extra voordeel te boeken maar ook om met de kernwaarden van het bedrijf kennis te maken. "Denk aan gastheerschap, onderscheidend vermogen in aanpak, klantgericht werken en eerlijk, open en gedreven om de klant van maatwerk te voorzien." Het is duidelijk dat Van Mossel OPC Den Bosch meer doet dan klanten (mogen) verwachten.

Centraal staat de komende dagen de voordeelshow The Big Event. Volgens Thepass 'De inruilsensatie van Europa'. Via www.opel.nl is een inruilwaardecheque aan te vragen. Die kunnen kopers van een nieuwe Opel tijdens de actieperiode verzilveren wanneer ze hun eigen auto bij Van Mossel OPC inruilen. Elke dag zal er één taxatie worden uitgeloot door Opel Nederland, die geen 2.000 maar zelfs 4.000 euro extra inruilwaarde ontvangt. Een kwestie van een e-mailadres en NAW-gegevens achter laten op de website www.opc-opel.nl.

Meer berichten