Logo stadsbladdenbosch.nl


 Vlnr.Martijn van de Veeweij (chef kok) van Hotel Central en Karin Rademaker - Lean en Erik Verhoeven. Henk van Esch Fotografie.
Vlnr.Martijn van de Veeweij (chef kok) van Hotel Central en Karin Rademaker - Lean en Erik Verhoeven. Henk van Esch Fotografie.

Asperges, Ze zijn er weer! Gouden mes voor Hotel Central

  Zakelijk

Het aspergeseizoen bij aspergekwekerij Verhoeven in Cromvoirt is zaterdag 4 maart weer van start gegaan! De wisseltrofee 'het Vergulde Aspergemes 2016' gaat dit jaar naar: Golden Tulip Hotel Central aan het Burgemeester Loeffplein 98 in Den Bosch.

Cromvoirt- Al voor het 10de jaar reiken Erik en Lean hun wisseltrofee 'het Vergulde Aspergemes' uit aan een van hun horeca afnemers. Dit als dank voor al hun inspanningen met betrekking tot de invulling van de asperges. Eerder ging 'het Vergulde Aspergemes' naar Tante Pietje (Den Bosch), Herberg de Prins (Berlicum), Eetcafé de Stip (Den Bosch), Parfait Restaurant Brasserie (Cromvoirt), de Heer Kocken (Vught), Wijnbar Brasserie Pollevie (Den Bosch), restaurant-Brasserie Fleurie (Rosmalen), Hotel Restaurant In den Verdwaalde Koogel (Heusden) en restaurant 't Misverstant (Vught).

Al vele jaren levert Verhoeven aan Golden Tulip Hotel Central in Den Bosch. Mevrouw Karin Rademaker, directeur van Hotel Central, kwam hoogstpersoonlijk de asperges altijd al halen bij de ouders van Erik Verhoeven. Heden ten dagen worden de asperges van Verhoeven dagelijks bij Hotel Central geleverd. Niet alleen de kwaliteit van de asperges, maar ook de persoonlijke band met chef-kok Martijn van de Veeweij en zijn brigade vinden beiden erg belangrijk. Het Jeroen Bosch jaar is voor de Bossche horeca een geweldig jaar geweest! Er is een overmaat aan asperges klaargemaakt en gegeten. De gasten hebben genoten van de asperges bij Hotel Central en hebben dat niet ongemerkt gelaten, dat streelt beide partijen!

Golden Tulip Hotel Central in 's-Hertogenbosch is een hotel met een rijke geschiedenis (sinds 1905) en heeft een markante familiehistorie. Een bron van Bourgondische gastvrijheid en bruisend middelpunt van activiteiten in een entourage op hoogwaardig, internationaal niveau. 'We willen ons onderscheiden als de huiskamer van 's Hertogenbosch", aldus een trotse Karin Rademaker.

Nieuwsgierig geworden? Kom dan gauw langs of schrijf u nu in voor de 'Live Cooking' Asperge Proeverij op 21 mei 2017 in Central. Gelieve te reserveren via mail info@hotel-central.nl o.v.v. 'Asperge proeverij'

Meer berichten
Shopbox