Een woonadviseur van Ouderen Samen komt graag bij u thuis om uw woonsituatie door te nemen.
Een woonadviseur van Ouderen Samen komt graag bij u thuis om uw woonsituatie door te nemen. (Foto: )

Informatiebijeenkomst 'Veilig en comfortabel wonen'

  Verenigingen

Vraagt u zich wel eens af of uw huis veilig genoeg is om daar oud in te worden? Stichting Ouderen Samen presenteert samen met de gemeente Vught twee informatiebijeenkomsten. In DePetrus aan de Heuvel 2 op woensdag 31 oktober van 19.30 tot 21.00 uur en in Wijkpunt Noord in sportclub Prins Hendrik aan de Sportlaan 1 op vrijdag 2 november van 10.30 tot 12.00 uur. Deelname is gratis en iedereen is van harte welkom.

VUGHT - De informatiebijeenkomsten zijn bedoeld voor senioren die zelfstandig wonen en zich willen voorbereiden om veilig, comfortabel en prettig te blijven wonen in de eigen woning. Tijdens de bijeenkomst ziet u hoe u met kleine aanpassingen uw woning veiliger en comfortabeler maakt. De vrijwilligers van Ouderen Samen vertellen u alles over drempelhulpen, goede sloten, extra beugels en handgrepen, goede verlichting, veilige trap, vlakke douche, brandveiligheid en de mogelijkheden van de moderne techniek (domotica). U kunt deze hulpmiddelen dan ook meteen met uw eigen ogen bekijken.

Simpele oplossingen
Door u tijdig te laten informeren over de mogelijkheden om vallen tegen te gaan, zorgt u voor extra comfort én voor uw veiligheid. Bij eerdere bijeenkomsten reageerden senioren enthousiast over de voorlichting: "Ik wist niet dat ik met zulke simpele oplossingen de veiligheid en het comfort kan verhogen. Goed dat we nu gehoord hebben wat we zelf kunnen doen in huis!"

Aanmelden
Graag vooraf aanmelden via info@ouderensamen.nl, of telefonisch bij Welzijn Vught op 073-6565350. Heeft u zich niet opgegeven, maar heeft u op het laatste moment toch interesse, kom dan gerust naar een van deze bijeenkomsten. U kunt dan ook een afspraak maken voor een gratis advies op maat. Een woonadviseur van Ouderen Samen komt vervolgens bij u thuis om uw woonsituatie door te nemen.

Verhinderd
Bent u verhinderd maar wilt u toch een gratis advies op maat? Stuur dan een e-mail naar info@ouderensamen.nl, of bel met Welzijn Vught op 073-6565350. Een woonadviseur maakt dan graag een afspraak met u. Kijk voor aanvullende informatie op de website: www.ouderensamen.nl.

Meer berichten