Maker van fairtrade sieraden helpt reiziger met het indoen van oorbel
Maker van fairtrade sieraden helpt reiziger met het indoen van oorbel (Foto: Jonah van de Burgt)

Fair Trade Trip Kenia

  Toerisme

Heb jij altijd al de impact van eerlijke handel met eigen ogen willen zien? De makers van producten willen ontmoeten en hun vakmanschap willen aanschouwen? Producentenreizen Kenia biedt nu deze mogelijkheid met reizen waarbij projecten worden bezocht die fairtrade gecertificeerd zijn.

DEN BOSCH - Zo gaat de reis langs vrouwengroepen die manden vlechten, aardewerk kralen maken, textiel en papier producten produceren. Ziet men het vakmanschap van houtsnijwerkers en Kisii steen bewerkers en leert met alles over koffie, van zaadje tot struik, tot oogst en de handel.

Natuur

Er is ook ruimte voor natuur & culltuur; Safari, boottochten én een wandeling in het oerwoud van Kakamega. Tijdens de reis worden er ook een tweetal ‘animal rescue centres’ bezocht welke bijdragen aan het behoud van het wild.

Cultuur

Door het bezoek aan musea leert men meer over de cultuur en leefwijze van de verschillende stammen in Kenia.

Informatiebijeenkomst

Meer informatie? Mailen naar info@producentenreizen-kenia.nl, bel met 06-25584721, of komt dinsdag 30 juli of maandag 5 augustus om 11.00 uur naar de informatiebijeenkomst aan de Edisonstraat 28 in Den Bosch.

Meer berichten