Logo stadsbladdenbosch.nl


Wende Snijders bijgeboekt in Theater aan de Parade

  Toerisme

DEN BOSCH - Wende Snijders komt vrijdag 1 december nog een keer naar Den Bosch met haar nieuwste show Mens. De zangeres en singer/songwriter was voor het nieuwe theaterseizoen al geboekt op 17 november door Theater aan de Parade, maar dit concert is volledig uitverkocht. Daarom komt Wende ook op 1 december naar de Bossche Schouwburg. De kaartverkoop voor het extra concert is inmiddels gestart.

Of het nu in het theater of in een club is, Wende's shows zijn vol van expressie. Ook in Mens staat 'storytelling on music' - zoals ze dat zelf noemt - centraal. Ze benaderde gerenommeerde auteurs in binnen- en buitenland om samen met haar nieuwe verhalen en songs te schrijven. Met hen ging Wende in gesprek over zichzelf, de toekomst, de taal en de wereld waarin ze leeft. Het resultaat is een intieme, verrassende en soms confronterende reis.

Kaartjes
Kaarten voor het extra concert van Wende Snijders op vrijdag 1 december in Theater aan de Parade zijn verkrijgbaar via de website, telefonisch via 0900 33 72 72 3 (lokaal tarief, dinsdag tot en met zaterdag tussen 13.00 en 17.00 uur) en aan de theaterkassa (dinsdag tot en met zaterdag tussen 13.00 en 17:00 uur. Een kaartje voor de eerste rang kost 26,50 euro of 24 euro voor studenten of CJP-houders. Een kaartje voor de tweede rang kost 25 euro of 22,50 euro voor studenten of CJP-houders.

Reageer als eerste
Meer berichten