Op de foto van links naar rechts Bob van Oosterhout (Eigenaar New Heroes Basketball), Erwin Vos (Manager Marketing & Communicatie CSU) en Joost Boelens (Manager Commerciële Zaken CSU).
Op de foto van links naar rechts Bob van Oosterhout (Eigenaar New Heroes Basketball), Erwin Vos (Manager Marketing & Communicatie CSU) en Joost Boelens (Manager Commerciële Zaken CSU). (Foto: )

CSU verbindt zich voor twee jaar aan New Heroes Basketball

  Sport

Het landelijke top-3 schoonmaakbedrijf CSU heeft zich voor minimaal twee seizoenen verbonden aan New Heroes Basketball. Als sponsor van Nederlands meest succesvolle basketballclub zet CSU met relevante activaties de slogan 'Scherp op schoon' kracht bij.

DEN BOSCH - Bob van Oosterhout (Eigenaar New Heroes Basketball) is erg te spreken over het toetreden van de nieuwe sponsor: "Mooi dat we in de Maaspoort opnieuw een A-merk weten te bedienen. Met huidige sponsorcontracten bij onder andere PSV, FC Twente en ADO Den Haag is CSU geen onbekende in de sport. Ik kijk er dan ook naar uit om samen met Erwin Vos en zijn team hier een succesvolle case van te maken."
Ook Erwin Vos (Manager Marketing & Communicatie CSU) vertelt enthousiast: "New Heroes Basketball heeft zich geweldig ontwikkeld. De status als topclub, de betrokken rol in de regio én het uitstekende zakelijke platform passen bij onze ambities. Samen werken we eraan dat op de tribunes, in de businessclub en via de online kanalen niemand meer om CSU heen kan."

Over CSU
CSU is vanuit diverse vestigingen landelijk actief in schoonmaak. De onderneming heeft hoofdvestigingen in Uden, Amsterdam, Apeldoorn, Barendrecht, Eindhoven en Rijswijk. CSU biedt werk aan ruim 14.000 mensen en behoort tot de top 3 van schoonmaakbedrijven in Nederland. CSU is
een familiebedrijf, waarin ook het management participeert. Het bedrijf is gecertificeerd met het OSB-Keurmerk, de CO2-prestatieladder en PSO-Trede 3. CSU won in 2012 als eerste Nederlandse schoonmaakbedrijf de MVO-award en prolongeerde die titel met de winst van de Golden Service MVO Award 2015. In datzelfde jaar won het de eerste Golden Service Innovatie Award. Het bedrijf ontving diverse keren het predicaat Best Managed Company. CSU kwam in 2016 uit het jaarlijkse onderzoek van MT100 als meest gewaardeerd schoonmaakbedrijf van Nederland uit de bus. In 2017 won het de European Cleaning and Hygiene Award in de categorie 'Groundbreaking technological innovation of the year' voor het sensorsysteem 'BeSense'. In 2018 werd CSU voor het vijfde jaar op rij gecertificeerd als 'Top Employer Nederland'. In hetzelfde jaar won CSU de Best Practice Award voor het samenwerkingsverband 'FM Coalitie'. Meer info op www.csu.nl.

Meer berichten