Het is zo enorm fijn om in de kas de lessen te kunnen geven", aldus yoga-docente Merel Boelens.
Het is zo enorm fijn om in de kas de lessen te kunnen geven", aldus yoga-docente Merel Boelens. (Foto: )

Yoga in een prachtige yoga-kas middenin de natuur

  Sport

Wie wil dat nu niet? Yoga beoefenen omringd door de natuur en zo alle seizoenen van het jaar beleven. In het mooie buitengebied van Vught midden tussen de weilanden, kan je yogalessen volgen op een originele locatie, namelijk in een kas. Onder de bomen verscholen, omringd door de vele, vrolijk zingende vogels, middenin de natuur.

VUGHT - Docente Merel Boelens vertelt: "Samen met mijn lieve verloofde en enthousiaste helpers hebben we hard gewerkt om de kas gereed te maken voor yogalessen. Het is zo enorm fijn om in de kas de lessen te kunnen geven. Er heerst een hele fijne sfeer, omringd door de natuur is de ruimte knus en geborgen. Kussens en matjes zijn op de locatie aanwezig, de wollen matjes zorgen voor nog dat extra beetje comfort. Door de vloerverwarming en vuurkachel zijn we ook helemaal klaar voor de afnemende temperatuur in de herfst- en wintermaanden."
Yoga muse gaf voorheen yogalessen in het centrum van Den Bosch, maar is nu gevestigd in Vught. Merel is eigenaresse van de yoga- en ademtherapiepraktijk Yoga Muse en licht haar passie toe: "Ontspanning is zo'n mooi geschenk aan jezelf. Maar soms is het toch lastig om ruimte voor ontspanning te creëren in een druk leven. Dan is een wekelijkse yogales echt een cadeau voor jezelf."
Hatha Yoga is een vorm van yoga die uitgaat van de eenheid van lichaam en bewustzijn waarbij de adem de verbinding vormt. Onderscheidend is de manier waarop je de adem tijdens de oefeningen gebruikt als middel om in jezelf die verbinding te ervaren. In de oefeningen zoek je naar het juiste evenwicht tussen ontspanning en kracht, wat bij de juiste toepassing flexibiliteit en kracht in lichaam en geest oplevert.
De yogalessen bij Yoga Muse zijn soms uitdagend, maar altijd ontspannend en hebben een rustig karakter. Iedereen kan meedoen, ervaring is niet nodig. Als je eens kennis wilt maken met yoga, de yogakas of met docente Merel Boelens, meld je dan vrijblijvend aan voor een proefles. Vanaf november starten de nieuwe groepslessen.
Wil je graag meer meer informatie over de verschillende lessen bij Yoga Muse, neem dan gerust contact op. Meer informatie of contact opnemen kan via www.yoga-muse.nl, mail naar info@yoga-muse.nl, of bel met 06-24815928.

Meer berichten