Van links naar rechts: Casimir Schmidt, Frank Rijken en Eythora Thorsdottir laten op het Turngala Brabant hun kunsten zien. Het zijn slechts drie namen uit de totale verzameling van turners en luchtacrobaten.
Van links naar rechts: Casimir Schmidt, Frank Rijken en Eythora Thorsdottir laten op het Turngala Brabant hun kunsten zien. Het zijn slechts drie namen uit de totale verzameling van turners en luchtacrobaten. (Foto: )

Win gratis kaarten of VIP-arrangement voor Turngala Brabant

  Sport

Voltiges, vloer en vluchtelementen, salto's, flikflaks en ringen, bruggen met (on)gelijke leggers en meer van dat soort dingen. Dat staat op het programma van het Turngala Brabant, zaterdag 10 november bij Maaspoort Sports & Events.

DEN BOSCH - Deze vierde editie met de naam 'Rise & Shine' wordt aangekleed met onder andere een optreden van O'G3NE en illusionist Lars van Tuijl. In samenwerking met Maaspoort Sport & Events mag Stadsblad Den Bosch tien keer twee kaarten weggeven en een geheel verzorgd VIP-arrangement mét overnachting in Hotel Van der Valk. De kaartverkoop is inmiddels begonnen.

Bezoekers van het Turngala Brabant zien in de zaal van Maaspoort Sport & Events turntoppers als Bart Deurloo, Casimir Schmidt, Bram Verhofstad, Frank Rijken en Anthony van Assche in actie. Van de turnsters laten onder andere de Olympische Eythora Thorsdottir, Sanna Veerman, Tisha Volleman en Marieke van Egmond hun turnkunsten zien. Om de toch al visueel zo aantrekkelijke sport nog extra spectaculair te maken, tovert illusionist Lars van Tuijl een spektakelshow met trucs en illusies tevoorschijn. Het vuurwerk is helemaal compleet als de dames van O'G3NE met hun optreden beginnen. Ook acrogroep van Flik-Flak zorgt voor een wervelend optreden. Zij maken het motto 'Shine' waar en onder de vlag van 'Rise' laten regionale en landelijke aankomende toppers hun talenten zien. Al met al brengt het Turngala Brabant een show van bijna 2 uur spanning, bewondering en verbazing, met interviews, lichteffecten en opzwepende muziek die de show nog extra allure geven. Kaarten zijn te koop voor de middagvoorstelling of voor de avondvoorstelling via turngala-brabant.nl.

Lezersactie
Maaspoort Sport & Events biedt lezers van Stadsblad Brabant tien keer twee vrijkaarten aan, voor turnliefhebbers die het spektakel op zaterdag 10 november niet willen missen. Één van de deelnemers aan de lezersactie maakt daarbovenop kans op een VIP-arrangement voor twee personen, met hotelovernachting in Hotel Van der Valk Zaltbommel en gratis vervoer. Mail om daarop kans te maken vóór woensdag 31 oktober naar redactie.stadsblad@persgroep.nl, met als ondewerp 'lezersactie Turngala Brabant'. De winnaars krijgen bericht, over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Meer berichten