Logo stadsbladdenbosch.nl

Aftrap opent seizoen bij FC Den Bosch

  Sport
Foto: Henk van Esch

DEN BOSCH - FC Den Bosch opent haar seizoen jaarlijks officieel tijdens 'De Aftrap', de open dag waar jonge en volwassen fans van FC Den Bosch kennismaken met de nieuwe spelers. Dit jaar opent het seizoen in De Vliert zaterdag 12 augustus, met onder andere een oefenwedstrijd tussen FC Den Bosch en OJC Rosmalen.

Volgens de voetbalclub belooft De Aftrap een gezellige happening voor jong en oud en te worden. De focus ligt op sportiviteit, voetbal en amusement met gelegenheid om kennis te maken met de spelers, staf en medewerkers van de club. Vanaf 12.00 uur is het voorplein van het stadion toegankelijk voor bezoekers. De jongste fans kunnen zich uitleven op springkussens en meedoen met voetbalactiviteiten en -spelletjes. Dat kan onder meer op het pannaveldje waar jonge talenten hun voetbalkunsten kunnen laten zien.

Supporters tegen oudgedienden
Een team van supporters betreedt tussen 12.30 en 13.15 uur het veld om het op te nemen tegen een delegatie van oud-spelers van FC Den Bosch. Daarna begint rond 13.30 uur de jaarlijkse spelerspresentatie plaats in het stadion, waarbij alle spelers en stafleden van FC Den Bosch aan het aanwezige publiek worden voorgesteld.

FC Den Bosch speelt na de presentatie om 14.30 uur de laatste oefenwedstrijd tegen 'de buren' OJC Rosmalen. Na het laatste fluitsignaal is er gelegenheid voor ouders en kinderen om een gezellig praatje te maken met de spelers en staf op het speelveld van Stadion De Vliert. Dan hebben de jongste fans hun kans om handtekeningen te scoren van hun favoriete helden van FC Den Bosch.

De Aftrap is zaterdag 12 augustus van 12.00 tot 16.45 uur bij stadion De Vliert aan de Victorialaan 21. De hele dag is de toegang gratis.

reageer als eerste
Meer berichten