Logo stadsbladdenbosch.nl


De dertigjarige John Vos (r) tekende in bijzijn van zijn gezin zijn nieuwe contract bij FC Den Bosch. Naast hem directeur Bert Wernke.
De dertigjarige John Vos (r) tekende in bijzijn van zijn gezin zijn nieuwe contract bij FC Den Bosch. Naast hem directeur Bert Wernke. (Foto: FC Den Bosch)

John Vos neemt taken van Van Grisven over

  Sport

FC Den Bosch bereikte onlangs een overeenstemming met nieuwe keeperstrainer John Vos. Hij gaat zich inzetten voor het profplan van de Bossche club bij de O17, O19, Jong FC Den Bosch en het eerste elftal. John Vos neemt hiermee de taken over van clubicoon Jan van Grinsven, die een nieuwe functie krijgt binnen FC Den Bosch.

Van Grinsven gaat met ingang van komend seizoen als teammanager, coördinator en aanspreekpunt voor oud-FC Den Bosch én als commercieel en maatschappelijk ambassadeur aan de slag voor de club. Daarbij gaat Van Grinsven de PR-activiteiten voor het eerste en tweede team coördineren. Jan van Grinsven tekende begin juni zijn nieuwe contract bij de club, waarmee zijn nieuwe positie officieel is.

Opvolger geen onbekende

Een opvolger voor de taken van Van Grinsven vindt FC Den Bosch in de dertigjarige John Vos. Die stond in het seizoen 2007-2008 in De Vliert onder de lat, nadat hij een seizoen eerder voor Helmond Sport keepte. Via RKSV Schijndel en ACV Assen is Vos weer terug in Den Bosch, maar dan als trainer.

Eind mei ondertekende John Vos in het bijzijn van zijn gezin zijn nieuwe contract bij FC Den Bosch in Stadion De Vliert. Met ingang van 1 juli gaat hij aan de slag in Den Bosch als de nieuwe keeperstrainer van FC Den Bosch en opvolger van De Sliert van de Vliert.

Reageer als eerste
Meer berichten