Foto:
Bossche Bol XL

Bossche Bol XL: Zuster in 't zonnetje

  Ingezonden

Joop Fiedler, gymleraar bij de Zuster 'Dochters van Maria en Joseph' wil graag Zuster Valentina in het zonnetje zetten in verband met haar honderdste verjaardag op 31 oktober.

"Zij is al meer dan 30 jaar trouw lid van de gymclub onder zijn leiding. De eerste jaren, toen de zusters allemaal nog een stuk jonger waren, werden de gymlessen op het einde van het jaar altijd afgesloten met een circuitje. Dat was een soort wedstrijd in uithouding en behendigheid. Bijna elk jaar werd deze wedstrijd gewonnen door Zuster Valentina. Naast dat ze een zeer prettig, sociaal en meelevende vrouw is, is ze dus ook nog sportief en behendig. Ik heb haar graag nog een hele tijd op de gymles. Ook speelt Zuster Valentina in een klein ensemble hier in de stad. Zij doet dat met veel plezier en tot genoegen van anderen."

-Joop Fiedler

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo'n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie.stadsblad@persgroep.nl.

Meer berichten