Bossche Bol XL

Bossche Bol XL voor kei van een vader

  Ingezonden

Lotte van Rosmalen wil graag haar vader Ed bedanken, onder andere omdat hij haar hielp bij het vinden van een huis.

"Mijn vader heeft me vooral geholpen met wijsheid en advies, maar ook zonder zijn financiële steun was een huis kopen nooit gelukt. Avonden achter elkaar hebben we het papierwerk doorgenomen. We hebben een heel leuk huisje met een grote tuin gevonden op de Oeterselaan. We beginnen deze week met de verbouwing! Via twee connecties van mijn vader, Adrie en Tony, komen van alle kanten mensen helpen, een loodgieter, elektricien, stukadoor, enzovoorts. Den Bosch is dan ineens weer heel klein.

Mijn vader is eigenaar van Parastone. Vooral de Jazz-beeldjes, de kikkers, Suske&Wiske en natuurlijk de museumserie met onder meer Jeroen Bosch zijn een succes. Hij heeft met de Parastone-beeldjes Den Bosch vaak internationaal op de kaart gezet."

Groetjes, Lotte

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo'n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie.stadsblad@persgroep.nl.
 

Meer berichten