Foto: Ruud van Genugten
Bossche Bol XL

Bossche Bol XL: Witte jas aan de wilgen

  Ingezonden

De Bossche Bol XL is deze week voor gynaecoloog dokter Herman Oosterbaan die 2-2-2018 officieel afscheid heeft genomen op zijn 66e verjaardag.

"Met tegenzin hing hij zijn witte jas aan de wilgen. Liefdevol was hij gedurende dertig jaar verantwoordelijk voor de allerbeste gynaecologische zorg in Den Bosch en de wijde omgeving. Met een ongeëvenaarde bevlogenheid stond hij vrouwen bij op de polikliniek, de verloskamers en de operatiekamers. Generaties Bosschenaren zagen onder zijn bezielende leiding het levenslicht. Dokter Oosterbaan heeft het hart op de juiste plaats en zal node gemist worden. Maar de vakgroep gynaecologen van het Jeroen Bosch Ziekenhuis gunt hem zijn welverdiende pensioen. We wensen hem en de zijnen zoveel mogelijk goeds."

Eet smakelijk, lieve Herman!"

Mieke Kerkhof

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo'n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie.stadsblad@persgroep.nl.

Meer berichten