Logo stadsbladdenbosch.nl


Bossche Bol XL

Bossche Bol XL voor vrijwilligers Veur Mekaor

  Ingezonden

Mevrouw Kerkhof-Halewijn wil graag de vrijwilligers van stichting Veur Mekaor in het zonnetje zetten. Die stichting zet zich in om bij evenementen in Den Bosch faciliteiten aan te bieden voor mindervaliden.

"Deze vrijwilligers wil ik bedanken voor het verwennen dat ze ons doen. Het gaat om de groep Veur Mekaor. Voor rolstoelers organiseren ze alles. Het begint al met carnaval, Den Bosch Zingt op de Parade of een boottocht. Ze nodigen ook uit naar films te kijken over bijvoorbeeld een rondvaart over de Dieze en het carnavalsmuseum, daar kunnen wij niet in. Dit allemaal zonder kosten voor ons, zij zorgen ook voor een hapje en een drankje. Dus heeft deze groep als dank van ons de Bossche Bol XL verdiend! Namens mij, mevrouw Kerkhof-Halewijn, hartelijke dank voor alles!"

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo'n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie.stadsblad@persgroep.nl.

Meer berichten
Shopbox