Mieke Aalderink is een van de drijvende krachten achter Vertelpodium Het Lopende Vuur
Mieke Aalderink is een van de drijvende krachten achter Vertelpodium Het Lopende Vuur

Vertelpodium Het Lopende Vuur zoekt naar huiskamer

  Cultuur

DEN BOCSH - Vertelpodium Het Lopende Vuur is op zoek naar mensen die in hun huiskamer onderdak willen bieden aan een verhalenvoorstelling, met vertellers en een enkele muzikant.

Ook in het nieuwe winterseizoen, organiseert Vertelpodium Het Lopende Vuur in de Bossche binnenstad haar verhalenavonden. Het wordt het zevende seizoen en volgens het vertelpodium blijft de belangstelling groeien. De laatste drie seizoenen hebben de voorstellingen plaatsgevonden in gastvrije huiskamers in de binnenstad. Plekken waar de vertellingen in een huiselijke sfeer tot hun recht kwamen. In enkele van deze huiskamers is Het Lopende Vuur steeds weer opnieuw welkom, bij andere wordt de club eenmalig zeer hartelijk ontvangen. Het podium is blij met beide en op zoek naar nieuwe plekken.

De ruimte moet twintig tot vijfentwintig personen een zitplaats kunnen bieden én er moet een plekje overblijven waar de verteller zijn verhaal kan doen. Er is een pot koffie en thee nodig, waar een vergoeding tegenover staat. De avonden vinden plaats op vrijdag, eens per maand, van oktober tot en met april. Wie belangstelling heeft en het leuk zou vinden een keer een voorstelling van heel dichtbij mee te maken, kan een mail sturen naar info@hetlopendevuur.nl. Het Lopende Vuur neemt dan contact op voor meer informatie.

Meer berichten