Voordrachtskunstenaar Carool Popelier.
Voordrachtskunstenaar Carool Popelier. (Foto: )

Verhaalvoorstelling Carool Popelier

  Cultuur

Voordrachtskunstenaar Carool Popelier vertolkt op zondagmiddag 28 oktober een deel van het oudste literaire verhaal van de wereld over koning Gilgamesj.

DEN BOSCH - Koning Gilgamesj was een toentertijd fameuze koning wiens naam betekent 'Hij, die alles gezien heeft'. Net zoals wij in onze tijd onze levensverwachting op alle mogelijke manieren willen verlengen, probeerde ook hij al in de 27e eeuw vóór Chr. zijn dood uit te stellen en vóór te blijven. Want zoals hij zei: "De dood maakt alles zinloos". Met thema's als de dood willen vóór zijn, vriendschap, moed, en de betekenis van het leven. Een heel menselijk verhaal over een koning, die werkelijk van alles meemaakt inclusief het verlangen om niet te sterven. Een indrukwekkende verhaalvoorstelling met verhaal, muziek op band en beeld.
Zondagmiddag 28 oktober om 14.00 uur in de voormalige kapel van 'De Soete Moeder' aan de Nemiusstraat 4 in Den Bosch. Toegang: 15 euro per persoon. U kunt alleen betalen met contant en gepast geld! Bel voor meer informatie met 040-2029722.

Meer berichten