Harmonie Oude Post en Harmonie Kunst & Vriendschap (foto) presenteren zaterdag samen een muzikale proeverij bij Novalis in Vught.
Harmonie Oude Post en Harmonie Kunst & Vriendschap (foto) presenteren zaterdag samen een muzikale proeverij bij Novalis in Vught. (Foto: )

Muzikale proeverij bij Novalis in Vught

  Cultuur

Op zaterdag 27 oktober presenteren Harmonie Oude Post uit Den Bosch en Harmonie Kunst & Vriendschap uit Vught gezamenlijk een muzikale proeverij in de theaterzaal van Stichting Novalis in Vught. Tijdens de muzikale reis die de beide muziekverenigingen maken wordt er per land een wijntje en traditioneel hapje geserveerd.

VUGHT - Hoewel Harmonie Oude Post (voorheen PTT-harmonie) al 95 jaar bestaat en Kunst & Vriendschap zelfs 142 jaar, werkten de beide harmonieën nog niet eerder samen. Door het te combineren met een proeverij krijgt dit eerste gezamenlijke concert een extra feestelijk tintje. De fraaie ruimte van Novalis staat daarbij garant voor een sfeervolle avond. Terwijl het publiek wijnen en hapjes uit 5 verschillende streken van de wereld kan proeven, zorgen de 50 Bossche en 50 Vughtse muzikanten voor bijpassende muziek. Die zullen zij zowel apart als gezamenlijk ten gehore brengen.
Behalve de wijnen worden er ook lekkernijen uit de 5 muzikaal bezochte streken geserveerd, zodat er telkens een compleet palet van sfeer en smaak wordt gepresenteerd.
Voor hen die deze avond geen wijn willen (of mogen) drinken is er een speciaal Bob-arrangement, waarbij de wijn vervangen wordt door een drankje naar keuze. Zo is er voor ieder wat wils.
Er zijn nog kaarten voor de Muzikale Proeverij à 17,50 euro (inclusief de te proeven wijnen en hapjes) te koop bij Bruna in de Marktveldpassage 7 in Vught en bij Slijterij De Gouden Ton aan de Martinilaan 1 in Vught. Tevens kunt u kaarten bestellen door overmaking van het respectievelijke bedrag op rekening NL46RABO0155457926 ten name van Harmonie Kunst en Vriendschap, onder vermelding van: "proeverij", uw naam en het aantal kaarten wijn- en/of BOB arrangement. Uw kaarten liggen dan op die avond op uw naam klaar bij de ingang van de zaal.

De Muzikale Proeverij door Kunst & Vriendschap uit Vught en Harmonie Oude Post uit Den Bosch vindt plaats op zaterdagavond 27 oktober in de theaterzaal van Novalis aan de Industrieweg 9c in Vught. De zaal open om 19.00 uur, aanvang proeverij en concert om klokslag 20.00 uur. Voor bedrijven zijn er ook speciale sponsor-arrangementen beschikbaar. Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen: penningmeester@harmonievught.nl. Wees er wel snel bij, want het aantal nog beschikbare plaatsen voor dit unieke evenement is beperkt! Kijk voor aanvullende informatie over beide muziekverenigingen op www.harmonievught.nl en/of www.oudepost.eu.

Meer berichten