Zoetelieve presenteert aanstaande zondag een theatersportwedstrijd in de Verkadefabriek in Den Bosch. Foto: Ellen Broeren
Zoetelieve presenteert aanstaande zondag een theatersportwedstrijd in de Verkadefabriek in Den Bosch. Foto: Ellen Broeren (Foto: Ellen Broeren)

Theatersportwedstrijdin de Verkadefabriek

  Cultuur

Theatersport? Wat is dat? Sport en theater horen helemaal niet bij elkaar! Toch wel. Zondag 28 oktober laat Theatersportvereniging Zoetelieve zien hoe. Ze spelen dan een theatersportwedstrijd tegen 'Tot Slot' uit Zeist.

DEN BOSCH - Twee teams van elk vier spelers gaan de creatieve strijd met elkaar aan. Om de beurt spelen zij een zo grappig, romantisch, ontroerend of spannend mogelijke scène. Het publiek speelt een sleutelrol bij theatersportwedstrijden. Kom dus kijken en beleven op zondag 28 oktober om 15.00 uur in de kleine zaal van de Verkadefabriek in Den Bosch. Kaarten zijn te reserveren bij de Verkadefabriek op telefoonnummer 073-6818160, of online op www.verkadefabriek.nl. Kijk voor meer info over Zoetelieve op www.zoetelieve.nl.

Meer berichten