Christine 'Lady Bird' McPherson zet zich af tegen haar eigenzinnige moeder, maar ze lijkt meer op haar dan ze denkt.
Christine 'Lady Bird' McPherson zet zich af tegen haar eigenzinnige moeder, maar ze lijkt meer op haar dan ze denkt. (Foto: )

Meidenfilm Lady Bird bij Theater de Speeldoos

  Cultuur

De film Lady Bird draait op dinsdagavond 23 oktober in Theater de Speeldoos in Vught. Een herkenbare film voor heel veel meiden! 

VUGHT - Christine 'Lady Bird' McPherson zet zich af tegen haar eigenzinnige moeder, maar ze lijkt meer op haar dan ze denkt. Lady Birds moeder is een verpleegster die keihard werkt om te zorgen dat er brood op de plank komt.
Lady Bird speelt zich af in het Californische Sacramento in 2002 tegen de achtergrond van een snel veranderend economisch klimaat. De film werpt een indringende blik op de relaties die ons vormen, de idealen die ons kenmerken en de schoonheid van een plaats die je je thuis mag noemen. Winnaar van een Golden Globe voor beste komische film en prijs voor 'Beste actrice in komische film' voor hoofdrolspeelster Saoirse Ronan.
De film Lady Bird is te zien op dinsdag 23 oktober om 20.00 uur in Theater de Speeldoos in Vught.  Entree: 5,50 euro. Kaarten zijn te reserveren op 073-6565588 (maandag, woensdag en donderdag van 13.00 tot 17.30 uur), vanaf één uur voor aanvang van een voorstelling of film aan de kassa, of op www.theaterdespeeldoos.nl. 
 

Meer berichten