Tim Knol en cultuurminister Van Engelshoven in TLKSHW

  Cultuur

DEN BOSCH - Het is alweer het vijfde jaar dat Martijn van der Zande de talkshow TLKSHW in café de Keulse Kar presenteert.

De NOS-verslaggever ontvangt vier avonden gasten, muzikanten en columnisten. Ook schuift iedere avond een andere tafeldame of -heer aan. Dit jaar zijn dat Ghislaine Plag, Mieke van der Weij, Roos Mogrré en Frits Spits. De TLKSHW wordt iedere avond door impro-cabaretgroep Flunknarf afgesloten.

Naast Van Engelshoven is ook Pieter Derks een avond te gast. Verder komen ook Viktorien van Hulst en burgemeester Jack Mikkers een avond naar de TLKSHW. Zoals ieder jaar spelen verschillende muzikanten een aantal liedjes. Op de eerste avond is het de beurt aan Tim Knol. Het is inmiddels traditie dat Lucas de Waard en Mijke Pol een avond langskomen om een column voor te lezen. Voor het vijfde jaar op rij zijn zij allebei van de partij. De andere twee columnisten zijn Teddy Tops en Bart Gotink. Uiteraard komen ook gasten langs die met hun voorstelling op de Boulevard staan.

Dit jaar zijn de TLKSHWs op vrijdag 3, zaterdag 4, vrijdag 10 en zaterdag 11 augustus. Het begint om 23.00 uur een duurt ongeveer een uurtje. Toegang is gratis.

Meer berichten