Hans Klok speelt op donderdag 6 en vrijdag 7 september voor de laatste keer zijn recordbrekende show House of Horror in Theater aan de Parade in Den Bosch. Foto: Andy Doornhein
Hans Klok speelt op donderdag 6 en vrijdag 7 september voor de laatste keer zijn recordbrekende show House of Horror in Theater aan de Parade in Den Bosch. Foto: Andy Doornhein (Foto: Andy Doornhein)

Hans Klok voor het laatst in Theater aan de Parade

  Cultuur

DEN BOSCH - Op donderdag 6 en vrijdag 7 september is het de laatste keer dat Hans Klok met zijn show 'House of Horror' te zien is in Theater aan de Parade in Den Bosch. Hans tourt deze zomer nog langs enkele theaters en vertrekt daarna definitief naar Las Vegas!

Hans Klok tourde de voorbije jaren over de wereld met zijn recordbrekende show House of Horror. Het bracht hem samen met oude liefdes en gaf hem nieuwe uitdagingen. Hans: "Ik stond de afgelopen maanden op het podium met Pamela Anderson en mocht de finale van Germany's Next Top Model openen. Live TV voor miljoenen mensen, echt ongelofelijk! Verder reisde ik van Las Vegas naar de U.K. en van Rusland naar China. Ik was dan ook niet van plan om nog terug te komen naar Nederland. Ik dacht dat Nederland wel genoeg van mij zou hebben gehad maar de vraag blijft! "Ik ben dan ook vereerd om mijn afscheid aan te kondigen. Ik kom, voor de allerlaatste keer, met mijn beste show ooit naar Nederland. Ik heb een kleine tournee door Nederland om afscheid te nemen. Tot dan!"

Magische reis
Hans Klok neemt in House of Horror zijn bezoekers mee op een fascinerende en magische reis. Een reis waarin illusiegrenzen worden overschreden, waar vampiers, heksen, trollen en andere 'freaks' voorbijkomen. Hans kwam al eerder langs in Theater aan de Parade met deze show en heeft nu tal van nieuwe illusies in deze reprise. Het publiek – voor wie een bijzondere en actieve rol is weggelegd - zal in deze griezelversie een totaal nieuwe Hans Klok zien. Met revolutionaire projecties en speciale effecten word je meegezogen in een mystieke wereld waarin niets is wat het lijkt.

Kaartverkoop 'House of Horror' is op donderdag 6 en vrijdag 7 september te zien in Theater aan de Parade in Den Bosch. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op de website van Theater aan de Parade.

Meer berichten