Poporkest Benny's Big Show Orchestra uit Den Bosch gaat verder als Full Stage Collective.
Poporkest Benny's Big Show Orchestra uit Den Bosch gaat verder als Full Stage Collective. (Foto: )

Benny's Big Show Orchestra is niet meer

  Cultuur

DEN BOSCH - Benny's Big Show Orchestra, het vijfenveertig man tellende poporkest uit Den Bosch, heeft sinds kort een nieuwe naam. "Zeventien jaar lang hebben we onze naam met trots gedragen. Maar anno 2018 dekt de term 'Benny's Big Show Orchestra' de lading niet meer. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een naam die vernieuwend, tijdloos en pakkend is", licht zangeres en voorzitter Chantal van der Heijden toe: "Voortaan heten wij Full Stage Collective."

Bevlogen muzikanten
De naam staat volgens Van der Heijden voor wat het orkest nu is: "Een hechte groep van 45 bevlogen muzikanten, vocalisten en crewleden." Naast een bijpassende nieuwe uitstraling is er verder niets veranderd bij het poporkest. "We zijn nog steeds die uit de kluiten gewassen band die bijna overal voor inzetbaar is. Van elk evenement, hoe groot of klein ook, maken we een onvergetelijk feest. Of het nu gaat om een festival, gala, bedrijfsfeest, tv-show of theatervoorstelling. Samen met het publiek zorgen we voor een onvergetelijke middag of avond."

Vernieuwde website
Kijk voor meer informatie op de nieuwe website van het poporkest, of mail naar info@fullstagecollective.nl. Daarnaast is Full Stage Collective ook te vinden op Facebook, Linkedin en Instagram.

Meer berichten