Tjitske Reidinga kijkt lezers van de nieuwe theatergids uitdagend aan, om ze uit te dagen zich te verliezen in de magie van theater.
Tjitske Reidinga kijkt lezers van de nieuwe theatergids uitdagend aan, om ze uit te dagen zich te verliezen in de magie van theater.

Theater aan de Parade geeft de nieuwe gids uit

  Cultuur

DEN BOSCH - De trap af in Theater aan de Parade, de kelder in. Linksaf voorbij de artiesteningang, achter een onopvallende deur. Daar staat 'ie: de kluis. Een enorme brandkast, maar de achtcijferige code is simpel. Theater aan de Parade verklapt hem graag, want geluk moet je delen. De code is 20182019.

Daar ligt 'ie, stapels dik: het nieuwe seizoensmagazine vol schitterende voorstellingen, fonkelende evenementen en juwelen van concerten. Want ook in seizoen 2018/2019 geven cultuur en ontmoeting extra glans aan het leven. Samen met Tjitske Reidinga, die prijkt uitdagend op de cover. Om bezoekers uit te dagen zich te verliezen in de magie van theater en het nieuwe programma direct online te bekijken.

Van bekend tot lokaal talent
Theater aan de Parade noemt zich sterk verbonden met de stad. Het is een waardevolle traditie dat de deuren voor lokale talenten net zo gastvrij worden opengezet als voor internationale artiesten en oudgedienden. Dat Den Bosch Cultuurstad van het Zuiden is wordt volgens het theater bewezen door de bekendste en grootste artiesten en gezelschappen die naar de Bossche schouwburg komen. Van Internationaal Theater Amsterdam, Daniël Arends, Racoon, Scapino Ballet Rotterdam tot René Froger, Brigitte Kaandorp tot Theater Rotterdam.

En lokaal talent verwelkomt het theater volgend seizoen onder meer met de Musicalvereniging Theabelle van het Jeroen Bosch Ziekenhuis, de bevlogen docenten van het Sint Janslyceum en de Bossche Komeedie. Het (lokale) talent komt niet alleen naar Theater aan de Parade, maar ook elders in de stad kunnen bezoekers het programma zien, zoals in Perron-3 in Rosmalen en in de Orangerie. Zo wordt de verbondenheid van Theater aan de Parade met alle inwoners van de gemeente gevierd.

Exclusief voor Den Bosch
Naast de deuren openzetten en verwelkomen, ontwikkelt het theater ook zelf nieuwe initiatieven. Met trots presenteert het theater op 5 en 6 januari 2019 bijvoorbeeld Fit Fest. Een festival waar mind, body en food samenkomen. Een festival dat exclusief in Theater aan de Parade te bezoeken is en de kickstart van het nieuwe jaar wordt.

Met een volle agenda, zoveel talent op het podium en nieuwe theaterconcepten worden bezoekers uitgedaagd om een keuze te maken. Om de bezoeker daarbij te helpen heeft Theater aan de Parade, als een van de eerste theaters in Nederland, een extra service toegevoegd aan het programma: advies op maat. Door middel van een vragenlijst kunnen bezoekers nagaan wat voor type theaterbezoeker ze zijn. Op basis van de antwoorden komt hier een type bezoeker uit, waarna op basis van een kleur een route door het magazine gevolgd kan worden met voorstellingen die de specifieke bezoeker waarschijnlijk aanspreken. Zo wil het theater de bezoeker beter van dienst zijn, adviseren en uitdagen om zich te laten verrassen.

Het theater introduceert voor het nieuwe theaterseizoen de vriendenpas, met exclusieve voordelen en services. Er zijn vier varianten: een zilveren, gouden, platina en diamanten vriendenpas. De zilveren vriendenpas is de opvolger van de TP Pas. Door de brochure bladeren, een vriendenpas bestellen of het aanbod van de voorstellingen bekijken kan alvast via de website van Theater aan de Parade.

Meer berichten