Logo stadsbladdenbosch.nl


Harmonie Oude Post met nieuwe dirigent Jesse Lankveld

  Cultuur

DEN BOSCH - Harmonie Oude Post stelt zondag 28 mei haar nieuwe dirigent Jesse van Lankveld officieel aan het publiek voor. Na een eerste kennismaking als projectdirigent tijdens de kerstconcerten is hij per 1 februari begonnen als nieuwe dirigent van het harmonieorkest.

Jesse van Lankveld is in 1993 in Keldonk geboren en studeerde in juni 2015 af aan de Fontys Hogeschool voor de kunsten in Tilburg voor zijn HA-FA Directie. Zijn passie voor het dirigeren lag en ligt hem meer aan het hart dan zijn muzikale kwaliteiten als hoornist.

Naast Harmonie Oude Post staat maestro Jesse onder andere voor het opleidingsorkest Con Brio in Heesch. Daar dirigeert hij begin juli een concert samen met trompettist Eric Vloeimans. Het orkest speelt die middag een gevarieerd programma van klassieke harmonie werken, maar ook herkenbare muziek. Bij een aantal van deze stukken worden zangeressen op het podium toegevoegd. De harmonie begeleidt de zangeressen om zo nog meer kleur aan de middag te geven.

Het optreden begint zondag 28 mei om 14.30 uur in de Verkadefabriek aan de Boschdijkstraat 45 in Den Bosch. De toegang is gratis.

Reageer als eerste
Meer berichten