Foto:

Quiet geniet mee tijdens Bourgondisch 's-Hertogenbosch

DEN BOSCH - Van vrijdag 13 tot en met zondag 15 september presenteert een groot aantal Bossche restaurants zichzelf tijdens Bourgondisch 's-Hertogenbosch, aan de voet van de Sint Jan. Ook dit jaar mag een groot aantal Quiet members, op uitnodiging van de organisatie, meegenieten. Deze bezoekers ontvangen een geheel verzorgde lunch tijdens dit culinaire evenement.

In 2018 verwelkomde Bourgondisch 's-Hertogenbosch voor het eerst Bosschenaren, die leven in armoede. Zij deed dit in samenwerking met Quiet Den Bosch. De organisatie die armoede onder de aandacht brengt én verzacht door haar members (huishoudens) extraatjes aan te bieden die ze normaliter niet kunnen betalen. Het initiatief beviel beide partijen zo goed, dat er dit jaar luncharrangementen beschikbaar zijn gesteld door de organisatie van het evenement. 50 members kunnen genieten van de heerlijke en verrassende gerechten die op het Wereldterras worden geserveerd.

Maatschappelijke betrokkenheid
In Den Bosch is Quiet Community in korte tijd op volle toeren gaan draaien. Sinds de start eind 2017 stellen ruim 160 Bossche sponsoren en supporters regelmatig een gratis dienst, product of verwennerij ter beschikking. Zij doen dit belangeloos, vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid. Omdat ze beseffen dat steeds meer mensen structureel geld te kort komen om volwaardig te kunnen meedraaien. De Quiet-members in Den Bosch staan voor het overgrote deel ingeschreven bij de Voedselbank, en dan heb je geen geld voor extraatjes.

Benieuwd naar wat jij zou kunnen doen of wil je meer weten? Kijk dan op www.quiet.nl/den-bosch of neem contact op: denbosch@quiet.nl.

Meer berichten