Stadsblad Den Bosch gaat op in Bossche Omroep

DEN BOSCH - Uitgeverij De Persgroep heeft besloten per 1 oktober het Stadsblad Den Bosch op te laten gaan in de Bossche Omroep. De laatste uitgave van Stadsblad Den Bosch verschijnt op woensdag 25 september. Voor de trouwe lezer blijft het lokale nieuws via de Bossche Omroep beschikbaar.

De Bossche Omroep verschuift van de zondag naar de woensdag. Adverteerders van het Stadsblad kunnen in de toekomst dus nog steeds terecht bij de Persgroep. Met de Bossche Omroep, Indebuurt.nl, Brabants Dagblad en andere digitale advertentiemogelijkheden.

Beweging in de markt
Jan van Dun, algemeen directeur local media van de Persgroep: "De markt ontwikkelt zich zo snel dat in veel steden en gemeenten nog slechts plaats is voor één huis-aan-huiskrant. Terwijl er soms wel drie zijn met allemaal dezelfde problemen. Dit leidt tot allerlei bewegingen binnen de huis-aan-huiskranten. Sommige titels worden verkocht, andere titels worden aangekocht. Wij passen ons bestaande portfolio aan en zetten verder in op het ontwikkelen van digitale mogelijkheden. Zo kunnen lezers ons nieuws ook vinden op digitale nieuwsmedia, zoals AD.nl of indebuurt.nl", aldus Jan van Dun van de Persgroep.

Meer berichten