Hamburgertje happen? Dat kan bij Rrrollend Foodtruckfestival, van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september op het terrein van Fort Isabella.
Hamburgertje happen? Dat kan bij Rrrollend Foodtruckfestival, van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september op het terrein van Fort Isabella. (Foto: )

Foodtrucks op Fort Isabella

VUGHT - Rrrollend Foodtruckfestivals belegt van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september Fort Isabella. Geen pantserwagens maar foodtrucks rollen het fortterrein op en brengen hun hapjes en drankjes aan de man. Jazzbandjes treden op en een dj draait zijn plaatjes in de lounge. Voor kinderen is knutselen, schminken, en vermaak bij de Bijzondere Bak.

Rrrollend is een gratis foodfestival voor iedereen die van gezelligheid, een hapje, drankje en vermaak houdt. Het festival staat bekend om het knusse karakter, voornamelijk omdat de meeste edities plaatsvinden op pleinen middenin het centrum van steden. Naast verrassende gerechten, worden bezoekers vermaakt door lokaal muzikaal talent, een lounge-dj en entertainment voor de kinderen.

Rrrollent rolt door
Rrrollend begon in 2014 met drie evenementen, is doorgegroeid naar vierentwintig en breidt nu uit naar Vught. Daarmee is Rrrollend de grootste organisator van foodtruckfestivals. In 2019 rrrolt het festival van mei tot en met
september weer door heel NederlandHet foodtruckfestival is vrijdag 30 augustus tussen 17.00 en 23.00 uur geopend. Zaterdag 31 augustus is het festival tussen 12.00 tot 23.00 uur te bezoeken en zondag 1 september van 12.00 tot 21.00 uur.

Meer informatie over het foodtruckfestival staat op de website van Rrrollend.

Meer berichten