Een greep uit het aanbod van Bewegingscentrum 50plus.
Een greep uit het aanbod van Bewegingscentrum 50plus. (Foto: )

Nieuw: tafeltennis en dansen bij Bewegingscentrum 50plus

DEN BOSCH - Met ingang van het nieuwe seizoen breidt Bewegingscentrum 50plus haar sportaanbod uit met tafeltennis en dansen. Bij voldoende animo wil de vereniging ook jeu de boules in groepsverband gaan aanbieden.

Bewegingscentrum 50plus is een vereniging die sport- en bewegingsactiviteiten voor 50-plussers organiseert. Volgens vereniging kunnen senioren door te sporten goed voor hun lichaam zorgen en doen ze ook sociale contacten op. Bij Bewegingscentrum 50plus kan men meedoen met sporten als volleybal, dynamic tennis en badminton. Ook bewegingsactiviteiten als 'Bewegen op muziek', 'Sport en spel' en 'Conditieverbetering' zijn mogelijk. Meer rustige activiteiten zijn bijvoorbeeld qi gong, tai chi en yoga en er zijn wandelgroepen. De de meeste activiteiten staat achteraf de koffie klaar.

Iedereen kan, onder begeleiding van bevoegde docenten, bewegen in een gezellige sfeer. Ieder op zijn of haar eigen niveau. Wie benieuwd is, kan de eerste twee keer gratis meedoen om de activiteit uit te proberen. De kosten worden zo laag mogelijk gehouden, de meeste activiteiten kosten 39 euro per kwartaal.

Wie interesse heeft kan contact opnemen met via info@50plusbeweegt.nl 06-499 098 33. Meer informatie over Bewegingscentrum 50plus staat op de website www.50plusbeweegt.nl.

Meer berichten