Foto:
Bossche Bol XL

Bosche Bol XL voor een hart op de juiste plaats

Marion Korsten draagt deze week Harry van der Biezen uit Nuland voor, voor de Bossche Bol XL. Als vrijwilliger is Harry eigenlijk altijd in de weer.

"Harry is een vrijwilliger op wie niemand ooit te vergeefs een beroep doet. Hij zet zich in voor de Rijvereniging de Paardenvriend, en de paardenvriendjes. Ook veegt hij het terras voor zijn buurman, poetst hij de tafels en helpt hij de paardenstal voor iemand uit te mesten. Harry metselt voor de korfbalclub, houdt het plein bij het oude gemeentehuis bladvrij en helpt, indien nodig, bij het Heike. En sinds hij voor mij een keer de krantenwijk heeft gelopen, helpt hij mij spontaan met bezorgen. Ook voor familie en vrienden staat hij altijd klaar. Kortom, een man met het hart op de juiste plaats. Ik vind dat hij deze bol dubbel en dwars verdient."

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo'n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie.stadsblad@persgroep.nl.

Meer berichten