Op pad met de wichelroede. Foto: Johannes Zoet
Op pad met de wichelroede. Foto: Johannes Zoet (Foto: johannes Zoet)

Wichelroedewandeling in Bossche binnenstad

DEN BOSCH - De auteur en historicus Girbe Buist houdt zondag 18 augustus samen met paragnost en wichelroedeloper Johannes Zoet een wichelroedewandeling in Den Bosch. De wandeling start bij het NS-Station en voert door de Bossche binnenstad.

De wichelroedewandeling is een spannende en onthullende wandeling door de binnenstad van Den Bosch. Tevens leer je om te gaan met de wichelroede. Den Bosch kent diverse spannende plekken en boeiende verhalen. Tijdens de wichelroedewandeling maak je onder meer kennis met de symboliek van de Drakenfontein, de krachtplek in de St Jan, de betekenis van het stadswapen, de waterput op de markt en de symbolische betekenis van driehoeken in de stadsplattegrond,.

De wandeling duurt twee uur en kost 12,50 euro, inclusief wichelroede. De gidsen Buist en Zoet laten je de verborgen plekken van Den Bosch ontdekken en vertellen boeiende anekdotes. Ook leren zij je hoe je met een wichelroede krachtplekken, aardstralen en onderaardse gangen opspoort. Je kunt je voor de wandeling opgeven via de website www.pelgrimspad.nl. Voor meer informatie kan men terecht bij contact@pelgrimspad.nl of via 06-22621698. Meer info staat ook op de website:

www.pelgrimspad.nl

Meer berichten