Trampolinetoppers Mik Westbroek en Dean Koppers met hun medaille.
Trampolinetoppers Mik Westbroek en Dean Koppers met hun medaille. (Foto: )
Bossche Bol XL

Bossche bol XL voor trampolinetopper Dean

Trotse ouders Patrick en Daisy Koppers willen graag hun zoon Dean (9) in het zonnetje zetten, na het behalen van een bijzondere prestatie.

"Dean doet aan trampolinespringen bij het jongtalententeam van Sportvereniging Flik Flak en deed onlangs mee aan de Nederlands Kampioenschappen Trampolinespringen in Ahoy Rotterdam. Zowel individueel als synchroon (met maatje Mik Westbroek) wist Dean de gouden medaille te halen. Ontzettend trots en met tranen van blijdschap keken we als ouders, oma's, opa, familie en vrienden op de tribunes. Dat je op die leeftijd zo de focus kunt hebben en behouden en ergens voor kunt gaan om het uiteindelijk ook nog zo af te sluiten. Petje af hiervoor!" 

- Patrick en Daisy Koppers

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo'n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie.stadsblad@persgroep.nl.

Meer berichten