Foto: Peter Lodder

Festival TREK geopend in het Paleiskwartier

DEN BOSCH - Festival TREK is neergestreken in Den Bosch. Tot en met zondag is er in het Paleiskwartier een gevarieerd aanbod gerechten uit de tientallen foodtrucks. Het stadspark is omgetoverd tot een Bourgondisch Dorp met verschillende podia, een theatertent, een vuurtorenbar met Silent Disco, een nostalgische zweefmolen en retro Platenbus. 

Op Festival TREK kunnen bezoekers een keuze maken uit uiteenlopende gerechten van bowls tot quesadillas van Libanees platbrood, hotdogs en saté tot churros met dips, frites, burgers en steenovenpizza's. Dat kan worden afgeblust met (speciaal)bier-, wijn- en cocktails, al luisterend naar doorlopende akoestische optredens. Met TREK reist een theater- en kleinkunstgezelschap mee dat bezoekers vermaakt met goocheltrucs en een potje touwtrekken. Biechten kan bij de priester, trouwen in het gemeentehuis en een liefdesverklaring -of andere belangrijke boodschap- wordt bezorgd door de postbode. Het theater biedt ruimte aan opkomende dans- en toneelgroepen. Alles onder de bezielende leiding van de 'BurgeRmeester van TREK'. 

WK-finale
Goed nieuws voor iedereen die de WK-finale niet wil missen: op het terrein staat zondag een groot scherm. Bezoekers kunnen bij Festival TREK de strijd van de Oranje Leeuwinnen om de felbegeerde titel lekker in de buitenlucht volgen. 

Één plastic beker
TREK is vrijdag 5 juli tussen 16.00 en 23.00 uur te bezoeken, zaterdag 6 juli tussen 14.00 en 23.00 uur en zondag 7 juli van 14.00 tot 21.30 uur. De toegang is gratis. Bij bestelling van het eerste drankje betaal je eenmalig 2,50 euro voor een hard-plastic festivalglas. Door deze bijdrage worden tienduizenden plastic bekers bespaard & draag je bij aan een schoon terrein. Meer info staat op www.festival-trek.nl.

Meer berichten