April Darby, in het roze, vertolkt de rol van Aida in een jurk die door Addy van den Krommenacker ontworpen is. Foto: Henk van Esch
April Darby, in het roze, vertolkt de rol van Aida in een jurk die door Addy van den Krommenacker ontworpen is. Foto: Henk van Esch (Henk van Esch Fotografie)

Aida in Concert in première

ROSMALEN - Na twee uitverkochte edities van Elisabeth in Concert in 2017 en 2018, wordt de traditie deze zomer voortgezet met een speciale concertversie van Aida bij de Autotron.

De musical gaat donderdag 20 juni in première en is daarna tot en met zondag 30 juni te zien, met muziek van Elton John en een echte musicalsterrencast met April Darby, Willemijn Verkaik, Freek Bartels en Tony Neef. Het verhaal gaat over Aida, een prinses uit Nubië, die aan de oever van de Nijl gevangen wordt genomen door de Egyptische legerkapitein Radames. Niet wetend wie zij is, schenkt hij haar als slavin aan zijn verloofde Amneris, dochter van de farao. Wat volgt is een dramatisch, hartstochtelijk verhaal vol verwarring, onmogelijke keuzes en brandende liefde. Kaarten zijn te koop via de website www.stage-entertainment.nl.

Meer berichten