Afbeelding ter illustratie
Afbeelding ter illustratie (Pixabay / Nenad Maric)

Dineren tussen de kleren bij Only for Men Rosmalen

ROSMALEN - Kledingwinkel Only for Men houdt zaterdag 22 juni 'Dineren Tussen de Kleren'. De Only for Men-winkel in Rosmalen wordt deze avond omgetoverd tot een pop-uprestaurant. Daar schuift men aan een viergangendiner aan en steunt tegelijkertijd het goede doel Mannen voor Mannen.

Only for Men vertegenwoordigt de mannen van Nederland op het gebied van mode, maar wil zich graag breder inzetten. Namelijk ook voor de mannen van Nederland die zich in een minder positieve positie bevinden. Er is gekozen voor prostaatkanker als goede doel omdat dit één van de meest voorkomende ziektes is onder de mannen van Nederland. WIe samen met Only for Men een vuist wil maken tegen prostaatkanker, kan op zaterdag 22 juni dineren bij de winkel in Rosmalen of een bijdrage doneren op NL09ABNA 0612 7465 85 ten name van 'Mannen voor Mannen Stichting'.

'Dineren Tussen de Kleren' begint om 20.00 uur bij Only for Men Rosmalen aan de Raadhuisstraat 4c. Deze avond wordt ingevuld met een luxe viergangendiner, inbegrepen dranken en muzikaal entertainment. Mee-eten kost 30 euro per persoon, dit dient de avond zelf betaald te worden. Wie meer wil doneren, kan dat natuurlijk ook doen. Aanmelden kan via de website www.onlyformen.nl/events/restaurant.html.

Meer berichten