Foto:

Bossche Bol XL voor jonge mantelzorgers

Afgelopen week was de Week van de Jonge Mantelzorger. Met die week in haar achterhoofd, wil Romana Mulder graag haar drie kinderen verrassen met de Bossche Bol XL.

"Daarom wil ik graag mijn drie kinderen Arnout, Martijn en Gino voordragen voor de Bossche Bol XL (die kunnen ze makkelijk delen). Sinds een aantal jaren zorgen ze nu voor mij. Nadat hun vader in 2010 overleed werd ik in 2011 heel erg ziek en moesten ze huishoudelijke taken van me overnemen. Nu ongeveer 4 jaar geleden kwam ik met rugklachten thuis te zitten en werd 2 jaar geleden hierdoor erg depressief. Die drie kanjers die zorgden er samen voor dat hier in huis alles goed liep naast hun eigen opleiding en werkzaamheden. Zelfs nu ze allemaal het huis uit zijn staan ze altijd voor me klaar als dat nodig is. Ik ben trots op die drie kanjers!"

-Groetjes Romana Mulder

Nomineren
Heb je een goede vriend of fijne familieleden en valt er wat te vieren? Is er iemand die altijd voor de ander klaarstaat? Dan kun je hem of haar nomineren voor zo'n heerlijke Bossche Bol XL van Banketbakkerij Jan de Groot! Dat kan door een mail te sturen met motivatie van circa 150 woorden en een foto van minstens 1mb naar redactie.stadsblad@persgroep.nl.

Meer berichten