Werkwarenhuis
Werkwarenhuis (VisitBrabant)

Werkwarenhuis genomineerd voor Dutch Design Award

DEN BOSCH - Werkwarenhuis | Social label Lab is genomineerd voor de Dutch Design Awards 2019, in de categorie 'Habitat'. De conceptstore, ontmoetingsplek en doorstroomhuis voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt op de Tramkade neemt het op tegen de Lochal in Tilburg en 's werelds grootste fietsenstalling onder het Stationsplein in Utrecht.

De Dutch Design Awards (DDA) bekroont jaarlijks de beste Nederlandse ontwerpers en hun meest indrukwekkende en baanbrekende projecten. Verschillende disciplines, kijkrichtingen en oplossingen worden bekeken in het licht van de impact die ze hebben op de samenleving.

De voormalige veevoerfabriek De Heus aan de Bossche Tramkade is met steun van de Rabobank Foundation getransformeerd tot conceptstore, ontmoetingsplek en doorstroomhuis voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Werkwarenhuis bestaat uit het Social label Lab, met designlab voor sociale vernieuwing, ClubW, met ruimte voor performance, dans, theater, muziek en dj's en café/restaurant Van Aken.

Wie van de genomineerden er uiteindelijk met de prijs vandoor gaat, wordt woensdag 12 juni bekendgemaakt tijdens de award-avond van de Dutch Design Awards. Meer informatie over de wedstrijd staat dutchdesignawards.nl.

Meer berichten